Καραϊβική: Ταχύπλοο χτύπησε και σκότωσε 26χρονη όταν βούτηξε για να πιάσει τις σαγιονάρες της

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Κολομβία

Καραϊβική: Ταχύπλοο χτύπησε και σκότωσε 26χρονη όταν βούτηξε για να πιάσει τις σαγιονάρες της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 26χρονη από την Καλιφόρνια όταν την παρέσυρε ταχύπλοο αφού βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τις σαγιονάρες της.

Το δυστύχημα με θύμα την Natalia Andrea Larranaga Fajardo σημειώθηκε στην Καραϊβική στις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 26χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα αφού βούτηξε στο νερό για να πιάσει τις σαγιονάρες της καθώς το χτύπημα από την προπέλα του ταχύπλοου της προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η νεαρή κοπέλα είχε χτυπηθεί στα πόδια, τα οπίσθια και το κάτω μέρος της πλάτης της στο δυστύχημα που σημειώθηκε ανοιχτά της παραλίας White Wata στην Κολομβία.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται οι κραυγές των αυτοπτών μαρτύρων για παροχή βοήθειας στην 26χρονη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου της έγιναν αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος με τους γιατρούς να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από ανακοπή πριν από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία την υπέβαλαν.

Μετά το χειρουργείο η 26χρονη μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην ΜΕΘ όπου και κατέληξε μετά από δεύτερη καρδιακή ανακοπή από την οποία οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν. distixima2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο χειριστές του ταχυπλόου συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.