ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταρρακτώδεις βροχές στα ΗΑΕ: Ιταλικό supercar αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ επιπλέει στο Ντουμπάι (βίντεο)

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πλήττονται από την ισχυρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 75 ετών

Καταρρακτώδεις βροχές στα ΗΑΕ: Ιταλικό supercar αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ επιπλέει στο Ντουμπάι (βίντεο)

Καταρρακτώδεις βροχές, οι οποίες είναι οι ισχυρότερες των τελευταίων 75 ετών, πλήττουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ειδικότερα το Ντουμπάι.

Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν να να βοηθήσουν τους κατοίκους της πόλης που αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων τεράστιο πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων αφού στους δρόμους παραμένει ένας τεράστιος υδάτινος όγκος που υποχωρεί σταθερά αλλά αργά.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και βγαίνουν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους έχοντας προηγουμένως εγκλωβιστεί στα σπίτια και τα γραφεία τους κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς βροχόπτωσης.

Μάλιστα, με τη στάθμη του νερού να υποχωρεί, κάποιοι πιο τολμηροί και ιδιαίτερα ευκατάστατοι πολίτες του Ντουμπάι δεν δίστασαν να βγουν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους οδηγώντας από… καγιάκ έως και supercars, όπως αυτός ο κάτοχος ενός εξωτικού Pagani Utopia.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί ο οδηγός του ιταλικού supercar των δύο και πλέον εκατομμυρίων ευρώ φτάνει σε ένα σημείο του δρόμου που έχει πλημμυρήσει και παρουσιάζεται αρχικά διστακτικό ως προς την πρόθεσή του να το περάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η διστακτικότητά του δεν κρατάει για πολύ και παρακινούμενος και από το Nissan Patrol που δεν αντιμετωπίζει επί της ουσίας κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο υδάτινο εμπόδιο ξεκινά να το διασχίσει με μικρή ταχύτητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.