ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Κατέστρεψε τη Lamborghini του για να πιάσει μοτοσικλετιστή που του έκλεψε το Rolex (βίντεο)

Ο οδηγός της μηχανής άρχισε να τρέχει με το πανάκριβο ρολόι ανά χείρας

Κατέστρεψε τη Lamborghini του για να πιάσει μοτοσικλετιστή που του έκλεψε το Rolex (βίντεο)

Οδηγός Lamborghini στη Βραζιλία εμβόλισε μοτοσικλέτα, ο αναβάτης της οποίας του είχε κλέψει το Rolex λίγο νωρίτερα, με αποτέλεσμα να καταστρέψει το πανάκριβο αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαίνεται μια πράσινη Lamborghini να κινείται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και να εμβολίζει μια μοτοσικλέτα.

Το πολυτελές αυτοκίνητο πέφτει σε μια κολόνα και γίνεται σμπαράλια, ενώ ο οδηγός της μηχανής σηκώνεται από την άσφαλτο και τρέχει για να ξεφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα ο οδηγός της μηχανής πλησίασε την Lamborghini που είχε σταματήσει σε φανάρι και ο αναβάτης της με την απειλή όπλου έκλεψε το πανάκριβο Rolex του οδηγού της.

Ωστόσο, ο τελευταίος αποφάσισε να καταδιώξει τον μοτοσικλετιστή, τον οποίο και εμβόλισε λίγα μέτρα πιο κάτω. Μετά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής το έβαλε στα πόδια με το πανάκριβο ρολόι, αξίας 40.000 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη, ο οποίος ζει στην περιοχή του Σάο Πάολο και η μηχανή που οδηγούσε ήταν δηλωμένη στο όνομα της μητέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.