ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καθηγήτρια πιάστηκε «στα πράσα» με μαθητή στο αυτοκίνητό – Ο 17χρονος το έσκασε με το εσώρουχο

Η 45χρονη παρέμεινε με τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι έκανε σεξ με το αγόρι

Καθηγήτρια πιάστηκε «στα πράσα» με μαθητή στο αυτοκίνητό – Ο 17χρονος το έσκασε με το εσώρουχο

Μια αναπληρώτρια καθηγήτρια πιάστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν έφηβο μαθητή στο αυτοκίνητό της.

Το περιστατικό συνέβη στη Νεμπράσκα με τον 17χρονο να το βάζει στα πόδια μόνο με το εσώρουχό του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την Έριν Γουόρντ το βράδυ του Σαββάτου με τον μαθητή από το λύκειο της Ομάχα όπου δίδασκε. Η αστυνομία έπιασε την παντρεμένη καθηγήτρια μετά από κλήση που έλαβε για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε αδιέξοδο γύρω στις 3 τα ξημερώματα εκείνης της νύχτας.

Τράκαραν από τον πανικό τους
Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο άτομα στο πίσω κάθισμα, προτού ο πανικόβλητος έφηβος σκαρφαλώσει στο μπροστινό κάθισμα και φύγει οδηγώντας. Περίπου δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε με το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει φορώντας το εσώρουχό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 45χρονη παρέμεινε με τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι έκανε σεξ με το αγόρι. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόντουσαν ανήκει στην Έριν Γουόρντ και τον σύζυγό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.