ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζο Μπάιντεν: Επιταχύνεται η άνοια; – Μετά το «ουδέν σχόλιο» για τους νεκρούς στην Χαβάη τώρα προσπαθεί να αρθρώσει μία πρόταση

Νέο βίντεο με αδιανόητες ασυναρτησίες δείχνει πως δυσκολεύεται ακόμα και να συντάξει προτάσεις!

Τζο Μπάιντεν: Επιταχύνεται η άνοια; – Μετά το «ουδέν σχόλιο» για τους νεκρούς στην Χαβάη τώρα προσπαθεί να αρθρώσει μία πρόταση

Είναι καθημερινά τα περιστατικά κατά τα οποία φαίνεται σαφέστατα πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρίσκεται σε καλή (για πρόεδρο των ΗΠΑ) διανοητική κατάσταση καθώς όταν θέλει να εκφραστεί οι προτάσεις του είναι εντελώς ασύνδετες και ασυνάρτητες.

«Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις κάτι, αν το έχεις κοντά σου και σου είναι αγαπημένο, θα πρέπει να είσαι ικανός… (παύση), τέλως πάντων» είπε σε πρόσφατη ομιλία του και δεν θα πρέπει να παραξενεύει κανέναν η εντελώς ακατάλληλη δήλωσή του για τις πυρκαγιές στην Χαβάη και για τις εκατόμβες των νεκρών.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν καταμετρηθεί περίπου 110 νεκροί με τους αγνοούμενους να φτάνουν τους… 1.300.

‘Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ποιο ειναι το σχόλιο του για αυτή την απίστευτη καταστροφή, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε… «ουδέν σχόλιο» αφήνοντας άπαντες άναυδους.

«Μετά από μερικές ώρες στην παραλία του Ρεχόμποθ, ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τον αυξανόμενο αριθμό των νεκρών στη Χαβάη», ανέφερε ο Τζάστιν Σινκ του Bloomberg στο X, πρώην γνωστό ως Twitter.

Είπε ότι ο πρόεδρος έκανε αυτή την δήλωση πριν πάει σπίτι του.

Ο Μπάιντεν έκανε μια μικρή παύση πριν απαντήσει και μπει στο μεταφορικό του μέσο.

Ο οικοδεσπότης του MSNBC Mehdi Hasan, ο οποίος συχνά υπερασπίζεται τον Λευκό Οίκο, δήλωσε ότι η αναφερόμενη απάντηση του Biden θα τον «πλήξει» και την χαρακτήρισε «αβίαστα λανθασμένη»

Κάποιοι επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως ψυχρό πρόεδρο αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο άσχημη.

Παρουσιάζει την εικόνα κάποιου ο οποίος δεν κατανοεί τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του.

Το ζήτημα είναι πως ο επικεφαλής της δεύτερης πυρηνικής δύναμης στον κόσμο (σχεδόν ίδιας ισχύος το αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο με το ρωσικό το οποίο υπερέχει ελαφρά), δείχνει να μην έχει την πνευματική διαύγεια που θα έπρεπε να είχε για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Οι εκλογές του 2024 θα είναι κρίσιμες όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά για όλο τον πλανήτη.

Δεν είναι να απορεί κανείς που επί διακυβέρνησης Μπάιντεν ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου και μιας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.

Ο καθένας ανάλογα με τις ιδεολογικές του «αγκυλώσεις» μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραπμ, αλλά είναι δεδομένο πως ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα, δεν ξεκίνησε κανένα πόλεμο και οι οικονομίες πήγαιναν «τρένο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.