ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κίνα: Πήγε για μασάζ και έχασε το μισό αριστερό νεφρό της

Η συνεδρία μασάζ ήταν τόσο «σκληρή» που προκάλεσε ρήξη του όγκου, δημιουργώντας τεράστια αιμορραγία.

Κίνα: Πήγε για μασάζ και έχασε το μισό αριστερό νεφρό της

Μετά από μια συνεδρία έντονου μασάζ μια γυναίκα στην Κίνα, μια γυναίκα χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μισού νεφρού της.

Πρόκειται για μία 41 ετών γυναίκα, που αναφέρεται μόνο ως κυρία Μιάο, απευθύνθηκε σε ένα ινστιτούτο στο Χανγκτσόου της επαρχίας Τσετσιάνγκ της, για μια συνεδρία «σκληρού» μασάζ που θα τη βοηθούσε να χάσει βάρος.

Στα μισά του μασάζ αισθάνθηκε έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά η μασέρ επέμενε ότι ήταν το λίπος που έφευγε από το σώμα της, αναφέρει το Oddity Central.

Αυτό καθησύχασε την κυρία Μιάο και έσφιξε τα δόντια της κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συνεδρίας.

Ο πόνος προοδευτικά γινόταν όλο και πιο έντονος, με την οικογένεια της να τη μεταφέρει σε ημικωμματώδη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αξονική τομογραφία, η οποία «έδειξε» ρήξη αγγειομυολιπώματος στο αριστερό νεφρό.

Το νεφρικό αγγειομυολίπωμα είναι ένας καλοήθης όγκος, ο οποίος συνήθως δεν έχει δεν εγκυμονεί κινδύνους. Μετά την ανακάλυψη του συστήνεται παρακολούθηση όχι όμως αφαίρεση.

Ωστόσο, η συνεδρία μασάζ φαίνεται πως ήταν τόσο «σκληρή» που προκάλεσε ρήξη του όγκου, δημιουργώντας τεράστια αιμορραγία.

Οι γιατροί σε πρώτη φάση πραγματοποίησαν εμβολισμό της νεφρικής αρτηρίας και στη συνέχεια αφαίρεσαν τον αιμορραγούντα όγκο, καθώς και το μισό αριστερό νεφρό γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μιάο, σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση, ενώ το αριστερό νεφρό της δεν μπορεί να πια να επιτελέσει τις φυσιολογικές λειτουργίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.