ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κίνα: Πήγε να περάσει λαθραία πάνω από 100 ζωντανά φίδια μέσα στο παντελόνι του και συνελήφθη

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 104 από τα ερπετά

Κίνα: Πήγε να περάσει λαθραία πάνω από 100 ζωντανά φίδια μέσα στο παντελόνι του και συνελήφθη

Ένας ανώνυμος ταξιδιώτης εμποδίστηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους καθώς προσπαθούσε να ξεγλιστρήσει από το ημιαυτόνομο Χονγκ Κονγκ.

Ένας άνδρας συνελήφθη να προσπαθεί να περάσει λαθραία περισσότερα από 100 ζωντανά φίδια στην ηπειρωτική Κίνα, στριμώχνοντάς τα στο παντελόνι του, σύμφωνα με τις τελωνειακές αρχές της χώρας.

Όπως αναφέρει ο Guardian ένας ανώνυμος ταξιδιώτης εμποδίστηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους καθώς προσπαθούσε να ξεγλιστρήσει από το ημιαυτόνομο Χονγκ Κονγκ και να φτάσει στη συνοριακή πόλη Σενζέν, ανέφερε το Τελωνείο της Κίνας σε ανακοίνωσή του την Τρίτη.

Κατά τον έλεγχο, οι τελωνειακοί υπάλληλοι ανακάλυψαν ότι οι τσέπες του παντελονιού που φορούσε ο επιβάτης ήταν γεμάτες με έξι σακούλες με κορδόνια από καμβά και σφραγισμένες με ταινία”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Μόλις τις άνοιξαν διαπιστώθηκε ότι κάθε σακούλα περιείχε ζωντανά φίδια σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα“, προστίθεται.

Η δήλωση ανέφερε ότι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 104 από τα ερπετά, συμπεριλαμβανομένων των φιδιών γάλακτος και των φιδιών καλαμποκιού, πολλά από τα οποία ήταν μη ενδημικά είδη.

Ένα συνοδευτικό βίντεο έδειχνε δύο συνοριοφύλακες να κοιτάζουν μέσα σε διαφανείς πλαστικές σακούλες γεμάτες με κόκκινα, ροζ και λευκά φίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους διακίνησης ζώων στον κόσμο, αλλά οι αρχές έχουν πατάξει το παράνομο εμπόριο τα τελευταία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.