ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κιργιστάν: Φορτηγό παγωτατζή παρέσυρε 29 μαθητές – Ο οδηγός ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο (βίντεο)

Οκτώ παιδιά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και άλλα 11 σε διάφορες κλινικές

Κιργιστάν: Φορτηγό παγωτατζή παρέσυρε 29 μαθητές – Ο οδηγός ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο (βίντεο)

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Κιργιστάν, όταν φορτηγό παρέσυρε 29 μαθητές, ηλικίας 9 έως 16 ετών.

Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό άρχισε να “κυλάει” σε κατηφόρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο οδηγός του είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο.

Το τροχαίο καταγράφηκε από drone και το βίντεο κόβει την ανάσα. Στο βίντεο φαίνεται το φορτηγό, το οποίο χρησιμοποιούσε παγωτατζής, να γλιστράει στην κατηφόρα. Οι θεατές δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει, καθώς έχουν γυρισμένη την πλάτη σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός και άνδρες που συμμετείχαν στην ασφάλεια της εκδήλωσης, “κυνήγησαν” το φορτηγό, που συνέχισε για ακόμη δεκάδες μέτρα την “τρελή πορεία” του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οκτώ παιδιά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και άλλα 11 σε διάφορες κλινικές του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.