ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κοινωνία σε κρίση: Στο Ντένβερ των ΗΠΑ εντοπίστηκε σκηνή αστέγων που είχε μετατραπεί σε μπαρ-πορνείο! (βίντεο)

Εκτοξεύτηκε ο αριθμός των αστέγων την πόλη μέσα σε ένα χρόνο - Ο Τ.Μπάιντεν περιμένει για να δώσει νέο πακέτο στον Β.Ζελένσκι

Κοινωνία σε κρίση: Στο Ντένβερ των ΗΠΑ εντοπίστηκε σκηνή αστέγων που είχε μετατραπεί σε μπαρ-πορνείο! (βίντεο)

Σαν μια κοινωνία βγαλμένη από ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι η αμερικανική πόλη του Ντένβερ όπου και εκεί το κύμα των αστέγων δείχνει να εκτοξεύεται καθώς μόνο μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκαν κατά 32% και φτάνουν σχεδόν τους 10.000.

Αλλά αυτό που πλέον σοκάρει είναι ότι αυτοί οι άστεγοι που κατακλύζουν πλέον με σκηνές κεντρικούς δρόμους έχουν αρχίσει να οργανώνουν και “επιχειρήσεις” παραοικονομίας σε μια κατάσταση που δείχνει να γίνεται αποδεκτή από την αμερικανική ηγεσία η οποία δείχνει να έχει ενδιαφέρον μόνο για το πόσα χρήματα θα δώσει στην Ουκρανία.

Έτσι η αστυνομία επενέβει και ερευνά την καταγγελία ότι μια σκηνή είχε μετατραπεί σε μπαρ και μάλιστα υπήρχαν και γυναίκες που εκδίδονταν στην σκηνή αυτή έναντι αμοιβής!

Κοινωνία σε κρίση.

Έτσι την στιγμή που οι σκηνές αυτές καταγράφονται σε ακόμα μία αμερικανική μεγαλούπολη ο Τ.Μπάιντεν αναμένεται να υποδεχθεί ξανά τον Β.Ζελένσκι και που πιθανά θα ανακοινώσει ακόμα ένα πακέτο χρηματικής- στρατιωτικής βοήθειας που έρχεται να προστεθεί στα εξωφρενικά ποσά των σχεδόν 60 δισ. δολαρίων μόνο για το 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.