Κολομβία: Δικαστής εμφανίστηκε ημίγυμνη σε συνεδρίαση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο-φωτο)

Η 34χρονη Βίβιαν Πολάνια έχει επικριθεί και στο παρελθόν για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media

Κολομβία: Δικαστής εμφανίστηκε ημίγυμνη σε συνεδρίαση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο-φωτο)

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε η 34χρονη δικαστής Βίβιαν Πολάνια από τα αρμόδια όργανα στην Κολομβία καθώς εμφανίστηκε ημίγυμνη σε ακροαματική διαδικασία μέσω Zoom.

Σαν μην έφτανε αυτό, δε, η δικαστής ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και κάπνιζε.

Η πειθαρχική επιτροπή της περιοχής Norte de Santander ανακοίνωσε ότι η δικαστής παραβίασε αρκετές κανονιστικές διατάξεις.

H προκλητική εμφάνιση της Πολάνια απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα και τους τίτλους εφημερίδων και δελτίων ειδήσεων στην Κολομβία καθώς μόνο συνηθισμένη δεν είναι μια τέτοια εικόνα για δικαστή.

dikastis-kolomvia
dikastis-kolomvia2

Η υπόθεση που είχε κληθεί να χειριστεί η 34χρονη δικαστής αφορούσε μια έκρηξη με παγιδευμένο όχημα και στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Κουκούτα, τον Ιούνιο του 2021.

Στο 16σελιδο πόρισμα των μελών της πειθαρχικής επιτροπής αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η δικαστής κρατούσε κλειστή την κάμερά της για περισσότερο από μια ώρα πριν τελικά να την ανοίξει και να φανεί ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «ανήθικη» στάση, «ατημέλητη και σχεδόν κοιμισμένη» μπερδεύοντας τα λόγια της.

Την προκλητική στάση της δικαστίνας διαπίωσε πρώτος ένας δικηγόρος με την Πολάνια να κλείνει την κάμερα όταν την ενημέρωσαν ότι είχε ανοίξει.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με τον σεβασμό που θα πρέπει να δείχνει ένας δικαστής κατά την απόδοση της δικαιοσύνης και δείχνει μια πλήρη έλλειψη σεβασμού από την αξιωματούχο» αναφέρεται στο σκεπτικό να τεθεί σε διαθεσιμότητα η 34χρονη, η οποία, πάντως, ευχαρίστησε τους φίλους της στα social media για τη συμπαράστασή τους.

Η ίδια υποστηρίξε ότι δεν ήταν ημίγυμνη δικαιολογώντας τη στάση της σε κρίσι πανικού και χαμηλή πίεση που είχε. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν υπερβολικά και αυτό οδήγησε σε πνευματική εξάντληση, προσθέτοντας ότι είχε πέσει θύμα bullying από συναδέλφους της για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Ο λογαριασμός της 34χρονης δικαστικού στο Instagram είναι, πάντως, γεμάτος από φωτογραφίες με την ίδια σε σέξι πόζες, σέξι βίντεο και αντίστοιχη αμφίεση, καρέ που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει και πάλι έρευνα σε βάρος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.