ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κονγκό: Γέφυρα κατέρευσε ακριβώς την στιγμή που οι επίσημοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων! (βίντεο)

Η απόπειρα ανέγερσης της γέφυρας στέφθηκε υπό... αποτυχία

Κονγκό: Γέφυρα κατέρευσε ακριβώς την στιγμή που οι επίσημοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων! (βίντεο)

Μία μικρή προσπάθεια αναβάθμισης έπεσε στο… κενό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όταν η καινούργια γέφυρα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων και συγκεκριμένα ακριβώς την στιγμή που έκοψαν την κορδέλα .

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, η νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε σε περιοχή της πρωτεύουσας Κινσάσα, λύγισε ακριβώς τη στιγμή που ο διοργανωτής της τελετής έκοβε  την κορδέλα.

Ο κουστουμαρισμένος -για την επίσημη τελετή- κύριος κόβει την κορδέλα και χάνει ξαφνικά τη γη κάτω από τα πόδια του. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν όλοι στο ρέμα που κυλούσε ακριβώς από κάτω, ενώ οι θεατές που παρίσταντο στα εγκαίνια έτρεξαν να τους απεγκλωβίσουν, για να μην παρασυρθούν από το νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόπειρα ανέγερσης της γέφυρας στέφθηκε από… αποτυχία, χωρίς ευτυχώς όμως να αναφερθούν τραυματισμοί από το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.