ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόστα Ρίκα: Τέταρτες δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19 για τους ανοσοκατεσταλμένους και τους άνω των 50

Η 4η δόση θα είναι προαιρετική

Κόστα Ρίκα: Τέταρτες δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19 για τους ανοσοκατεσταλμένους και τους άνω των 50

Οι αρχές της Κόστα Ρίκα προσφέρουν τέταρτες δόσεις –δεύτερες αναμνηστικές– εμβολίων κατά της COVID-19 στους ανοσοκατεσταλμένους και τους άνω των πενήντα ετών, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας χθες Δευτέρα.

Η τέταρτη δόση θα είναι προαιρετική και θα μπορεί να χορηγείται τρεις μήνες μετά την τρίτη, διευκρίνισε ο Δρ. Ρομπέρτο Αρόμπα, γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού και Επιδημιολογίας του υπουργείου.

Το 79% του πληθυσμού της χώρας της κεντρικής Αμερικής έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 και το 41% έχει λάβει αναμνηστική δόση, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

«Έχουμε χορηγήσει πάνω από 10,6 εκατ. δόσεις. Είμαστε μέρος της ομάδας των χωρών του κόσμου όπου πάνω από το 85% του πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση» εμβολίου, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος Κάρλος Αλβαράδο στην τελευταία του ομιλία με την ιδιότητα αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κόστα Ρίκα έχει καταγράψει ως τώρα 8.405 θανάτους εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 επί συνόλου 852.000 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του υπουργείου Υγείας, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.