Κριμαία: Έκανε σεξ σε κοινή θέα σε ένα μπαρ – Οδηγήθηκε στη φυλακή (φωτό)

Στη Ρωσία, το δημόσιο σεξ είναι έγκλημα που τιμωρείται με πρόστιμο και φυλάκιση έως και 15 ημέρες

Κριμαία: Έκανε σεξ σε κοινή θέα σε ένα μπαρ – Οδηγήθηκε στη φυλακή (φωτό)

Η απόφασή του να κάνει σεξ σε… κοινή θέα σε ένα μπαρ, τον οδήγησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο νεαρός που συνελήφθη από την αστυνομία πιάστηκε στο «πράσα» μετά από τα βίντεο που ανέβασαν οι θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντας live… σεξ.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της Σεβαστούπολης το βράδυ της Δευτέρας, μόλις λίγες ώρες πριν ξεσπάσει μια σειρά εκρήξεων στην κοντινή αεροπορική βάση Saky.

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Κριμαία, που βρίσκεται στο στόχαστρο των Ρωσικών δυνάμεων μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία, φαίνεται πως δεν ενοχλούν κάποιους που εν μέσω πολέμου βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο μπράβος δεν φοράει πουκάμισο ενώ κάνει σεξ με την ολόγυμνη μελαχρινή παρτενέρ του, η οποία κρατά μια μπάρα για να μην χάσει την ισορροπία της.

Στη συνέχεια, φαίνεται η μελαχρινή καλλονή, ανενόχλητη από τα «καρφωμένα» βλέμματα να σκύβει μπροστά στον… νταή και να του κάνει στοματικό έρωτα. 

Μάλιστα ένας επισκέπτης του μπαρ φαίνεται πως τον ενθουσίασε η όλη κατάσταση και τους πλησίασε πολύ ώστε να κάνει ένα κοντινό πλάνο μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη… δράση.

Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, στη Ρωσία, το δημόσιο σεξ είναι έγκλημα που τιμωρείται με πρόστιμο και φυλάκιση έως και 15 ημέρες. Η αστυνομία έμαθε για την πράξη, μετά τη δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τους «kinky» ενόχους.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας για την πόλη της Σεβαστούπολης ανέφερε ότι προσδιόρισαν γρήγορα την ταυτότητα του άνδρα — ενός 32χρονου που εργάζεται στο μαγαζί.

Ενώ, ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και 14 ημέρες η συμμετέχουσα παραμένει ελεύθερη, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει:

«Ο εντοπισμός της δεύτερης συμμετέχουσας στο περιστατικό αναμένεται να εξακριβωθεί, έτσι ώστε να οδηγηθεί και αυτή στη δικαιοσύνη».

Πάντως, φαίνεται να είναι ένα «καυτό» καλοκαίρι στην Ευρώπη, με πολυάριθμα πρωτοσέλιδα περιστατικά δημόσιου σεξ να λαμβάνουν χώρα σε όλη την ήπειρο.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα ζευγάρι λάτρεις του HBO εθεάθησαν να κάνουν σεξ σε μια τοποθεσία γυρισμάτων του «Game of Thrones» στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, δύο θρασύδειλοι Βρετανοί συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ στην οροφή ενός πάρκινγκ την πιο ζεστή μέρα της χώρας στην καταγεγραμμένη ιστορία. Το ζευγάρι αψήφησε τις εντολές της δημόσιας Υγείας της χώρας που προειδοποιούσε πως πρέπει να αποφύγει έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 100 βαθμούς Φαρενάιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.