Κροατία: Πωλείται τμήμα νησιού που είναι σε σχήμα καρδιάς

«Πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες ετησίως τραβιούνται στο νησί»

Κροατία: Πωλείται τμήμα νησιού που είναι σε σχήμα καρδιάς

Πωλείται ένα τμήμα από το λεγόμενο «Νησί της Αγάπης» στην Κροατία, το νησάκι το οποίο είναι σε σχήμα καρδιάς.

Το ακατοίκητο νησάκι Γκαλέσνιακ, στο κανάλι Πάσμαν της Αδριατικής, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα νησιά της Κροατίας και τμήμα του προσφέρεται σε επίδοξους αγοραστές για ανάπτυξη.

«Πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες ετησίως τραβιούνται στο νησί και γύρω από αυτό και θεωρώ ότι έχει ειλικρινά μεγάλη δημοτικότητα», λέει ο Σιλβέστρο Κάρντουμ, εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του προς πώληση νησιού.

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, επαύλεις ή εστιατόρια στο νησί, αλλά πολλές διασημότητες με τα σκάφη τους το επισκέπτονται τα καλοκαίρια.

“Η Μπιγιονσέ γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της με ένα πάρτι στο νησί αυτό και κάθε χρόνο περνάει πολλές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες σε αυτό. Ο Μάικλ Τζόρνταν το επισκέφθηκε τον περασμένο χρόνο και ο Τζεφ Μπέζος το ίδιο. Δεν λείπουν οι διάσημοι από την περιοχή”, τόνισε ο Κάρντουμ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έσοδα από την πώληση θα επενδυθούν αλλού στην τοπική κοινότητα. “Το νησί έχει έκταση 142.000 τμ και πωλούνται λίγο περισσότερα από 40.000 τμ έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ”, διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι καθημερινά τον καλούν επίδοξοι αγοραστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019, επιστήμονες από το τμήμα Αρχαιολογίας του πανεπιστημίου Ζαντάρ της Κροατίας ανακάλυψαν εκεί ίχνη ανθρώπινου οικισμού που χρονολογούνται πριν από 7.000 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.