ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρουαζιερόπλοιο στην Ανταρκτική «παλεύει» με πελώρια κύματα (βίντεο)

Οι άνεμοι αγγίζουν τα 115 μίλια/ώρα και τα κύματα φτάνουν σε ύψος 30 μέτρων

Κρουαζιερόπλοιο στην Ανταρκτική «παλεύει» με πελώρια κύματα (βίντεο)

Απίστευτες είναι οι εικόνες ενός βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από κρουαζιερόπλοιο και δείχνει γιγάντια κύματα σχεδόν να «καταπίνουν» το πλοίο.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Atlas World Voyager έπεσε πάνω σε άγρια καταιγίδα στα ανοιχτά της Ανταρκτικής, με τους ανέμους να αγγίζουν τα 115 μίλια/ώρα και τα κύματα να φτάνουν σε ύψος 30 μέτρων.

Το βίντεο τραβήχτηκε από το κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου και τα κύματα τρομάζουν με τον τρόπο που «κουκουλώνουν» την πλώρη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, τραπέζια, καρέκλες, ξαπλώστρες και κάθε είδους άλλα σκουπίδια επιπλέουν στη θάλασσα αφού το κατάστρωμα κατακλύστηκε από τα άγρια νερά.

Ένας επιβάτης δήλωσε: «Είχαμε ισχυρούς ανέμους με μια ριπή να φτάνει τα 115 μίλια την ώρα. Επίσης, κύματα 10 μέτρων και ένα κύμα που ξεπέρασε το επίπεδο της γέφυρας. Ο καπετάνιος υπολόγισε ότι ήταν 30 μέτρα».

Τελικά το Atlas World Voyager κατάφερε να φτάσει στην Αργεντινή χωρίς να υποστεί μεγάλες ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.