ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεφτιλίστηκαν οι Ουκρανοί που έλεγαν ότι «Οι Ρώσοι έβγαζαν τα δόντια των αιχμαλώτων» – Από τοπικό οδοντιατρείο προέρχονταν

Σενάριο του Χόλιγουντ θυμίζει πια η προπαγάνδα κατά της Ρωσίας

Ξεφτιλίστηκαν οι Ουκρανοί που έλεγαν ότι «Οι Ρώσοι έβγαζαν τα δόντια των αιχμαλώτων» – Από τοπικό οδοντιατρείο προέρχονταν

Η προπαγάνδα της Δύσης κατά της Ρωσίας καλά κρατεί, σε σημείο τα σενάρια που διακινούνται να ξεπερνούν πλέον σε φαντασία αυτά που δημιουργούν οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ!

Εχθές ήρθε «στο φως» η «είδηση» ότι «οι Ρώσοι έβγαζαν τα δόντια των αιχμαλώτων» με ουκρανικές πηγές να επιβεβαιώνουν το «ρεπορτάζ».

Η είδηση αναπαράχθηκε σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ, τόσο ελληνικών όσο και διεθνών, με τις λεπτομέρειες αυτής να αναφέρουν ότι βρέθηκαν δόντια μέσα σε θάλαμο βασανιστηρίων που εντοπίστηκε στην πόλη Πίσκι – Ραντκίβσκι στη βόρεια Ουκρανία.

Μάλιστα, αυτό υποστήριξε και σε ανάρτησή του το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, τα δόντια ανήκαν σε ανθρώπους που βασανίστηκαν από τους Ρώσους στο συγκεκριμένο μέρος.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετική.

Η γερμανική Bild φιλοξενεί συνέντευξη του Σεργκέι, ενός τοπικού οδοντίατρου, ο οποίος δήλωσε ότι όταν οι ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στο Πίσκι – Ραντκίβσκι πήραν από το ιατρείο του τα δόντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε ο ίδιος, τα δόντια ανήκαν στους ασθενείς που είδε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ φωτογραφήθηκε και με το εύρημα της δήθεν φρίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.