ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κτηνωδία στην Κύπρο: Αλεπού βρέθηκε κρεμασμένη πάνω σε πινακίδα

Οι Αρχές ψάχνουν για τον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξη

Κτηνωδία στην Κύπρο: Αλεπού βρέθηκε κρεμασμένη πάνω σε πινακίδα

Η αλεπού εντοπίστηκε από πολίτη κρεμασμένη πάνω σε πινακίδα στον δρόμο που οδηγεί στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Πεντακώμου – Στα χέρια της Υπηρεσίας Θήρας του Επαρχιακού Γραφείου Λεμεσού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) η υπόθεση.

Το φρικτό γεγονός έφερε στο φως ο ραδιοσταθμός Κανάλι 6, μετά και την καταγγελία πολίτη. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. Ακολούθως η υπόθεση καταγγέλθηκε από πολίτη στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής. Τα μέλη της Δύναμης παρέλαβαν τη νεκρή αλεπού και στη συνέχεια την παρέδωσαν στην Υπηρεσία Θήρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το θέμα μίλησε στον «Φιλελεύθερο», ο λειτουργός της Υπηρεσίας Θήρας της επαρχίας Λεμεσού, Μηνάς Σταυρινίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η νεκρή αλεπού θα μεταφερθεί σήμερα στο Κτηνιατρείο Λεμεσού όπου θα εξεταστεί από κτηνίατρο για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύμα από πυροβολισμό ή εάν έχει κτυπηθεί από κάποιο όχημα ή ακόμη αν έχει δηλητηριαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.