ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυνηγός φαντασμάτων υποστηρίζει πως δέχτηκε «επίθεση από πνεύματα» σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Ένας ερευνητής υπερφυσικών φαινομένων εκτιμά ότι δέχτηκε επίθεση από ένα... γκρινιάρικο πνεύμα

Κυνηγός φαντασμάτων υποστηρίζει πως δέχτηκε «επίθεση από πνεύματα» σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Ο κυνηγός φαντασμάτων Matt Paranormal καθόταν στο γραφείο του στο Ρέξαμ της Ουαλίας, όταν το κακόβουλο πνεύμα επιτέθηκε. Χρησιμοποιούσε ένα κουτί ALICE για την ανίχνευση των παραφυσικών οντοτήτων, το οποίο είναι ένα είδος λογισμικού που χρησιμοποιείται στις υπερφυσικές έρευνες για να μιλάει με τους νεκρούς.

Ο 35χρονος πατέρας δύο παιδιών ενημέρωσε στη συνέχεια το πνεύμα ότι «δεν το φοβάται». Ο παραφυσικός ερευνητής ένιωσε στη συνέχεια «την πιο οδυνηρή γρατζουνιά» στο δάχτυλό του, καθώς πήγε να φύγει από το δωμάτιο.

Όταν κοίταξε κάτω, είδε αίμα να αναβλύζει από μια πληγή στο δεξί του χέρι. Αιμορραγούσε για περίπου 10 λεπτά και υπολογίζει ότι το κόψιμο θα του αφήσει ένα σημάδι.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν δόθηκαν καθόλου ονόματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οπότε δεν είμαι σίγουρος ποια ήταν τα πνεύματα», είπε για την ανατριχιαστική συνάντησή του. Ο κυνηγός φαντασμάτων είναι γνωστός για την αγορά μιας τρομακτικής κούκλας που ονομάζεται Annie και πιστεύει ότι μπορεί να είναι δαιμονισμένη.

«Η Annie ήταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν ήταν ή δεν ήταν η κούκλα που το έκανε», είπε. «Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δεν ήθελαν να φύγω και ήξεραν ότι ήταν η τελευταία φορά που θα πήγαινα ζωντανά από εκεί, σαν να ήταν μια προειδοποίηση», δήλωσε σε τοπικό κανάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.