ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυνηγός στην Τουρκία πυροβολήθηκε από τον… σκύλο του και πέθανε – Τράβηξε την σκανδάλη με την πατούσα του!

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από όλους τους σκύλους του ήταν υπεύθυνος για το μοιραίο πυροβολισμό

Κυνηγός στην Τουρκία πυροβολήθηκε από τον… σκύλο του και πέθανε – Τράβηξε την σκανδάλη με την πατούσα του!

Πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σκύλο του και έχασε τη ζωή του σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, ένας 32χρονος κυνηγός στην Τουρκία, όταν προσπαθούσε να τον βάλει στο πορτ παγκάζ του! 

Το απίστευτο γεγονός συνέβη ενώ ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου, που έγινε πρόσφατα πατέρας, κυνηγούσε με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία της Σαμψούντας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως μετέδωσε το Newsflash.

Με την πατούσα του, ο σκύλος του 32χρονου,  πάτησε ασυναίσθητα την σκανδάλη την ώρα που τον τοποθετούσε στο αυτοκίνητο. Η καραμπίνα του άτυχου νυνηγού ηταν γεμάτη και εκπυρσοκρότησε πάνω του από κοντινή απόσταση.

Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά κατά την άφιξή του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομερείς συνθήκες θανάτου του, ο οποίος επήλθε μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από όλους τους σκύλους του ήταν υπεύθυνος για το μοιραίο πυροβολισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με διάφορα κυνηγόσκυλα, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης όπου στο ένα χέρι κρατούσε χαμογελαστός νεκρά πουλιά και με το άλλο χάιδευε έναν σκύλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.