Λαμάρ Όντομ για τον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής: «Προσπάθησε να με σκοτώσει»

Ο πρώην άσος του ΝΒΑ κατηγορεί τον εκλιπόντα, πλέον, ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής

Λαμάρ Όντομ για τον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής: «Προσπάθησε να με σκοτώσει»

Το όνομα του Λαμάρ Όντομ έχει εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, οι απιστίες και οι περιπέτειές του σε οίκο ανοχής που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή.

Όλα αυτά, έρχονται ξανά στην επιφάνεια, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο διάσημος μπασκεμπολίστας κατηγορεί ευθέως τον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, Ντένις Χοφ, πως ήθελε να τον σκοτώσει.

Το ντοκιμαντέρ «Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians» «βουτά» στα άδυτα της ανόδου και της κατάρρευσης της καριέρας και της ζωής του μπασκετμπολίστα των Λέικερς.  Ο 43χρονος -σήμερα- πρώην μπασκετμπολίστας παντρεύτηκε την Κλόε Καρντάσιαν το 2009 και μόλις έναν μήνα μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν, ενώ χώρισαν το 2016 και έκτοτε τα «άπλυτα» του, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το 2015 ο Όντομ έδωσε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρέθηκε αναίσθητος στον οίκο ανοχής «The Love Ranch» στη Νεβάδα. Ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας του NBA είχε τότε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί 12 εγκεφαλικά και έξι καρδιακές προσβολές, τη στιγμή που βρισκόταν σε κώμα.

«Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής ήθελε να με σκοτώσει»

Οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ανοίγουν ξανά τον «ασκό του Αιόλου», φέρνουν την παραπάνω υπόθεση στο προσκήνιο, με τον Λαμάρ Όντομ να επιρρίπτει ευθύνες στον Ντένις Χοφ, ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, που πέθανε το 2018.

«Θα θυμόμουν αν έκανα κοκαΐνη εκείνο το βράδυ. Προσπάθησε να με σκοτώσει» ανέφερε κατηγορώντας ανοιχτά τον Χοφ, τον οποίο όμως δεν θυμάται να συνάντησε κατά την επίσκεψή του στο «The Love Ranch».

Όταν ρωτήθηκε, γιατί ο Ντένις Χοφ θα προχωρούσε σε μία τέτοια ενέργεια, ο Όντομ τόνισε: «Δεν ξέρω. Αυτό μόνο θα μπορούσα να σας πω. Πήγα εκεί, δεν έκανα ναρκωτικά εκείνο το βράδυ. Τελείωσα με τα ναρκωτικά στο σύστημά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.