ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λέαινες άρπαξαν την τσάντα γυναίκας σε σαφάρι για να παίξουν (φώτο)

Οι λέαινες πήραν την πανάκριβη τσάντα και την έκαναν παιχνίδι

Λέαινες άρπαξαν την τσάντα γυναίκας σε σαφάρι για να παίξουν (φώτο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο σαφάρι μιας γυναίκας στο South Luangwa National Park στην Αφρική.

Η Diana Fiorentinos επισκέφθηκε τον Οκτώβριο την αφρικανική χώρα με τη θεία της, Stacy, «για να ανιχνεύσει προορισμούς για πελάτες», μιας και διατηρούν μια οικογενειακή μπουτίκ και ταξιδιωτική εταιρεία με το όνομα «Classic Escapes».

Η γυναίκα δήλωσε στο People ότι είχε ξαναπάει για σαφάρι πολλές φορές στο παρελθόν, ποτέ όμως, δεν της είχε ξανασυμβεί αυτό που συνέβη. Λέαινες της πήραν την πανάκριβη τσάντα που είχε μαζί της και την έκαναν παιχνίδι, δαγκώνοντας και πατώντας την!

Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα σχετικό post στο Facebook με τις φωτογραφίες από τη «δράση» των θηλυκών λιονταριών που αποδείχτηκαν λάτρεις της μόδας!

«Έχω κάνει σαφάρι αρκετές φορές στο παρελθόν, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι πόσο άγρια ήταν πραγματικά αυτή η εμπειρία αρπαγής τσάντας!» είπε η ίδια.

Στο σαφάρι, η Diana παρατήρησε ότι τα λιοντάρια που εντόπισαν εκείνη και η θεία της ήταν «πολύ δραστήρια». Ως αποτέλεσμα, επικεντρώθηκε στο να φωτογραφίσει τα υπέροχα ζώα και δεν πρόσεχε τα πράγματά της.

«Υπήρχε αναστάτωση και το επόμενο πράγμα που ήξερα ήταν ότι τα λιοντάρια είχαν την τσάντα μου. Πραγματικά δεν ξέρω καν πώς την πήραν, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να έπεσε από το όχημα κάποια στιγμή με όλο τον ενθουσιασμό που υπήρχε», ανέφερε η Diana.

Η πρώτη της αντίδραση όταν είδε τα άγρια ζώα με την επώνυμη designer τσάντα της αξίας 1.800 δολαρίων ήταν: «Ω θεέ μου!», κάτι που σύντομα μετατράπηκε σε «πανικό», καθώς συνειδητοποίησε ότι τα λιοντάρια δεν είχαν μόνο την τσάντα της αλλά και το περιεχόμενο, όπως το iPad και ένα κολιέ που φοράει πάντα όταν πετάει.

«Ανήκε στη γιαγιά μου, που δεν είναι πια μαζί μας», εξήγησε η τουριστική πράκτορας. Η Diana πάλεψε με την επιθυμία να αρπάξει την χακί τσάντα ενώ έβλεπε τις μεγάλες γάτες να την περιεργάζονται με περιέργεια.

Για πάνω από μία ώρα, η Diana παρακολουθούσε ενώ τα λιοντάρια «εξερευνούσαν» κάθε εκατοστό της τσάντας της με το στόμα και τα πόδια τους. Ο οδηγός του σαφάρι προσπάθησε να κάνει τα λιοντάρια να απομακρυνθούν από την τσάντα, αλλά τα αιλουροειδή δεν κουνήθηκαν παρά μόνο όταν έφτασαν πολλά οχήματα στο σημείο.

Μόλις τα λιοντάρια έφυγαν την περιοχή, οι οδηγοί μάζεψαν την τσάντα και το περιεχόμενό της. Εκτός από το λουράκι και ένα καπέλο, η Diana έλαβε όλα τα υπάρχοντα της τσάντα της.

«Μερικά κομμάτια έλειπαν από την τσάντα, αλλά κατάφερα να επανατοποθετήσω το λουράκι και να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ», ανέφερε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ το περιστατικό αρχικά την ανησύχησε, η Diana το ανακαλεί στη μνήμη της και χαμογελά. «Ήμουν πραγματικά αναστατωμένη, αλλά μόλις πήραμε την τσάντα και ένα από τα καπέλα, κάπως χαλάρωσα και μπόρεσα να γελάσω γι’ αυτό. Ήταν μια εντελώς σουρεαλιστική εμπειρία που ελπίζω να μην ξανασυμβεί», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.