ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λονδίνο: Μέλος συμμορίας ντύθηκε Spiderman χτύπησε υπάλληλο σούπερ μάρκετ και την άφησε αναίσθητη (βίντεο)

Παραδέχθηκε, ότι τραυμάτισε με πρόθεση και έναν άλλον άνδρα

Λονδίνο: Μέλος συμμορίας ντύθηκε Spiderman χτύπησε υπάλληλο σούπερ μάρκετ και την άφησε αναίσθητη (βίντεο)

Μία συμμορία θρασύδειλων «φαρσέρ» του διαδικτύου που βιντεοσκοπήθηκαν να εισβάλλουν σε ένα σούπερ μάρκετ ντυμένοι με στολές φανταστικών ηρώων και να επιτίθενται στο προσωπικό, φυλακίσθηκαν χθες (20/06).

Ο όχλος φαίνεται να εισβάλλει σε ένα κατάστημα της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ASDA, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2021.

Ο 32χρονος δάσκαλος του kick boxing και πρωταθλητής, Τζος ΜακΝτόναλντ, φορώντας μία στολή Spiderman, κλώτσησε και γρονθοκόπησε τη Λόρεν Σκοτ, μία εργαζόμενη του σούπερ μάρκετ. η οποία φαίνεται να πέφτει αναίσθητη στο έδαφος. Ακόμη, ο 30χρονος Τζορτζ Ο’Μπόιλ χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο έναν Διευθυντή του καταστήματος Clapham Junction.

Αμφότεροι φυλακίσθηκαν, αφού ομολόγησαν την επίθεση που προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη και βίαιη αναταραχή. Ο ΜακΝτόναλντ παραδέχθηκε, επίσης, ότι τραυμάτισε με πρόθεση έναν άλλον άνδρα, σπάζοντας ένα ποτήρι πάνω από το κεφάλι του και κόβοντάς τον με ένα θραύσμα που σήκωσε από το έδαφος, σε διαφορετικό περιστατικό.

Ο 32χρονος φυλακίσθηκε για έξι χρόνια και έξι μήνες και θα παρακολουθείται για άλλα τρία χρόνια και έξι μήνες επειδή θεωρείται κίνδυνος για το κοινό. Ο Ο’Μπόιλ, ο οποίος είχε μοιρασθεί με τους ακολούθους του στο διαδίκτυο ότι «τα σούπερ μάρκετ είναι η παιδική μου χαρά», φυλακίσθηκε για δύο χρόνια και δύο μήνες επειδή ήταν «αρχηγός του χάους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 20χρονη Σόφι Ρόμπερτς, θετή κόρη του ΜακΝτόναλντ, η οποία ήταν ντυμένη ως Κοκκινοσκουφίτσα και άνεργη μητέρα δύο παιδιών, θα δικασθεί τον επόμενο μήνα για χτύπημα της εργαζόμενης στο πρόσωπο και απειλητική συμπεριφορά. Ακόμη, ο 36χρονος Ρίκι ΜακΚένζι καταδικάσθηκε σε ποινή με αναστολή, για απειλητική συμπεριφορά. Τέλος, ο 38χρονος Μαρκ Πέτιγκρου καταδικάσθηκε τον περασμένο μήνα σε κοινοτική ποινή για δημόσια διαταραχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.