ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Λονδίνο: Σύγκρουση αεροπλάνων στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου (φωτογραφίες)

Ένα αεροπλάνο της Virgin Atlantic συγκρούστηκε με το φτερό του με ένα κοντινό αεροσκάφος της British Airways

Λονδίνο: Σύγκρουση αεροπλάνων στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου (φωτογραφίες)

Δύο επιβατικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου Χίθροου στο Λονδίνο.

Ένα ρυμουλκό έσπρωχνε πίσω ένα αεροπλάνο της Virgin Atlantic όταν το φτερό του συγκρούστηκε με την ουρά ενός κοντινού αεροσκάφους Airbus A350 της British Airways, δήλωσαν μάρτυρες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος στο διάδρομο του Χίθροου στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του δυτικού Λονδίνου.

Κανείς δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic, ένα Boeing 787-9 Dreamliner, τη στιγμή της σύγκρουσης, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε: «Η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος, ενώ ρυμουλκούνταν από την εξέδρα στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου. Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας πελάτης δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει μια πλήρη και ενδελεχή έρευνα. Οι ομάδες μηχανικών μας πραγματοποιούν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος, το οποίο προς το παρόν έχει τεθεί εκτός λειτουργίας».

Το ατύχημα δεν έχει διαταράξει το πρόγραμμα των δρομολογίων της Virgin από και προς τον κόμβο, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο «Χ» από το συμβάν: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.