ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με το σπαθί που σκότωσε έναν 14χρονο

Ο 14χρονος Ντάνιελ Αντζόριν, ήταν συμμαθητής με ένα άλλο παιδί που το 2023 σκοτώθηκε σε ανάλογη επίθεση στο Νότιγχαμ

Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με το σπαθί που σκότωσε έναν 14χρονο

Τα στοιχεία του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί σε πολίτες και αστυνομικούς στο Λονδίνο χθες, ταυτοποίησε η αστυνομία.

Πρόκειται για τον Μάρκους Αουρέλιο Αρντουίνι Μόντζο, Ισπανικής και Βραζιλιάνικης καταγωγής, ο οποίος ζει στην περιοχή.

Ο Μόντζο κατηγορείται για τον φόνο ενός 14χρονου παιδιού και για άλλες δύο απόπειρες δολοφονίας, καθώς και δύο κατηγορίες σωματικής κακοποίησης.

Η αστυνομία ενημέρωσε τις οικογένειες που τα μέλη τους δέχτηκαν την επίθεση και αύριο, 2 Μαϊου, ο δράστης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 36χρονος γύρω στις 7 το πρωί πήγε να χτυπήσει έναν πεζό με το αυτοκίνητο, το οποίο έριξε πάνω σε φράχτη σπιτιού για για περίπου 20 λεπτά άρχισε να κυνηγάει πεζούς με ένα σπαθί. Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και δύο πολίτες, ενώ σκότωσε έναν 14χρονο. Τραγική ειρωνεία, ο 14χρονος Ντάνιελ Αντζόριν, ήταν συμμαθητής με ένα άλλο παιδί που το 2023 σκοτώθηκε σε ανάλογη επίθεση στο Νότιγχαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.