ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λονδίνο: Βρέθηκε βρέφος εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της πόλης – Ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα

Εντοπίστηκε σε συνθήκες ψύχους

Λονδίνο: Βρέθηκε βρέφος εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της πόλης – Ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι, που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, μέσα σε τσάντα στο ανατολικό Λονδίνο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι, ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα την ώρα που στην περιοχή ο υδράργυρος βρισκόταν υπό από το μηδέν.

Σύμφωνα με το BBC, το εντόπισε στην περιοχή Νιούχαμ ένας περαστικός την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Μάλιστα ο άνδρας το κράτησε ζεστό μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία του Λονδίνου απηύθυνε έκκληση στη μητέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους, εκφράζοντας φόβους για την τύχη της. Κάλεσε παράλληλα όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να το αναφέρει στις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βρέφος είναι το τρίτο που βρίσκεται στο Νιούχαμ μέσα σε τέσσερα χρόνια, καθώς ένα κορίτσι που είχε αφεθεί σε ένα πάρκο τον Φεβρουάριο του 2019 και ένα αγόρι στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.