ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μ.Δημητρακόπουλος: «Σήμερα πιθανόν να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή η Εύα Καϊλή»

«Δεν είναι για να κριθεί αν θα εφεθεί ελεύθερη, είναι για να της θέσουν ερωτήματα, δεν γνωρίζουμε ποια»

Μ.Δημητρακόπουλος: «Σήμερα πιθανόν να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή η Εύα Καϊλή»

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή, είναι πιθανόν να βρεθεί σήμερα ενώπιον ανακριτή στις Βρυξέλλες.

Χθες Τρίτη ο δικηγόρος είχε πει ότι στις 19 Ιανουαρίου πρόκειται να κριθεί αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή του Βελγίου ή αν θα αφεθεί ελεύθερη, αφού κρατείται για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο από το Κατάρ.

Σήμερα είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει και στις 20/1. «Ούτε και αυτό είναι σίγουρο» ανέφερε.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε ότι μίλησε χθες το βράδυ με την Εύα Καϊλή, η οποία τον ενημέρωσε ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία.

«Δεν είναι για να κριθεί αν θα εφεθεί ελεύθερη, είναι για να της θέσουν ερωτήματα, δεν γνωρίζουμε ποια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε η Εύα Καϊλή μπορεί πλέον να βλέπει το παιδί της. «Το μεγαλύτερο βάρος είναι η έλλειψη επικοινωνίας με το παιδί της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.