ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τσαβούσογλου: Στο Σάολο Πάολο για το «αντίο» στον Πελέ

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφτηκε το γήπεδο της Σάντος και είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της FIFA

Μ.Τσαβούσογλου: Στο Σάολο Πάολο για το «αντίο» στον Πελέ

Το γήπεδο της Σάντος όπου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ βρέθηκε τη Δευτέρα ο Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας που είναι στην Βραζιλία για την τελετή ορκωμοσίας του Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ταξίδεψε στο Σάο Πάολο για να πει το δικό του “αντίο” στον Πελέ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο γήπεδο της Σάντος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ενώ υπέγραψε και στο βιβλίο συλλυπητηρίων.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναμένεται να παραμείνει και για την κηδεία που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.