ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ζαχάροβα κατά Ζ.Μπορέλ για ένταξη Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ: «Καταλαβαίνω ότι έβλεπες ερωτικές ταινίες όταν ήσουν μικρός»!

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε άρθρο του ύπατου εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας που είχε ίδιο τίτλο με ερωτική ταινία της δεκαετίας του ΄70!

Μ.Ζαχάροβα κατά Ζ.Μπορέλ για ένταξη Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ: «Καταλαβαίνω ότι έβλεπες ερωτικές ταινίες όταν ήσουν μικρός»!

Σφοδρή επίθεση κατά του ύπατου εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Mαρία Ζαχάροβα.

Αφορμή, το άρθρο με τίτλο «Στο μάτι του τυφώνα» του Ισπανού αξιωματούχου με το οποίο ζητάει την άμεση ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Μαρία Ζαχάροβα, ο τίτλος του άρθρου θυμίζει ταινία για ενήλικες της δεκαετίας του 1970!

Το άρθρο αναφέρεται στην ανάγκη να ενταχθεί η Ουκρανία στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας για το Κίεβο.

Ωστόσο, η Ζαχάροβα επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο αγγλικός τίτλος του άρθρου ουσιαστικά είναι ο τίτλος της ερωτικής ταινίας «El ojo del huracán», που γυρίστηκε στην πατρίδα του Μπορέλ, την Ισπανία το 1971.

«Όταν η ταινία κυκλοφόρησε, ο Ζοζέπ ήταν 24 ετών. Καταλαβαίνω τι έβλεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε τόση απήχηση.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, μια νεαρή και πλούσια γυναίκα, η Ρουθ, αποφασίζει να χωρίσει τον σύζυγό της Μιγκέλ, επειδή η ίδια ενδιαφέρθηκε για τον ερωτομανή Πολ.

Τι σχέση έχει με αυτά η Ουκρανία;» διερωτήθη η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Σε κάθε περίπτωση, στις αρχές Νοεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη στην ΕΕ για την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

Η επίσημη απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 14-15 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από όλα τα κράτη μέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.