ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ζαχάροβα: «Ο Β.Ζελένσκι πάει στις ΗΠΑ να παρακαλέσει τα αφεντικά του να μην τερματίσουν τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση»

«Νοιάζεται μόνο για το πολιτικό του μέλλον, την επιβίωσή του»

Μ.Ζαχάροβα: «Ο Β.Ζελένσκι πάει στις ΗΠΑ να παρακαλέσει τα αφεντικά του να μην τερματίσουν τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι θα προσπαθήσει να πείσει την Ουάσινγκτον να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

“Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έντονες συζητήσεις στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο Ζελένσκι θα παρακαλέσει για άλλη μια φορά τα αφεντικά του -στην πραγματικότητα τους παραγωγούς της τραγικωμικής του παράστασης- να μην τερματίσουν τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση του καθεστώτος του Κιέβου”, επισήμανε η διπλωμάτης.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Ζελένσκι θα προσπαθήσει στην πραγματικότητα “να πείσει τον Λευκό Οίκο να φροντίσει καλύτερα την Ουκρανία παρά τον αμερικανικό λαό”.

Υπάρχει και ένας άλλος λόγος πίσω από το ταξίδι του Ζελένσκι, συνέχισε η Ζαχάροβα. “Τα ουκρανικά κανάλια Telegram αναφέρουν ότι ήταν απαραίτητο να οριστικοποιηθεί η κίνηση να τεθούν όλες οι επιχειρήσεις, τα εδάφη και οι ορυκτοί πόροι της Ουκρανίας υπό τη διαχείριση της πολυεθνικής εταιρείας BlackRock σε αντάλλαγμα για τη βοήθειά της προς το Κίεβο να λάβει άλλο ένα μεγάλο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας”, εξήγησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζελένσκι κατανοεί ότι “η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια”, σημείωσε η Ζαχάροβα. “Νοιάζεται μόνο για το ένα πολιτικό του μέλλον και, στην πραγματικότητα, για την επιβίωσή του. Είναι απλά αδύνατο αυτό χωρίς χρήματα και αμερικανική υποστήριξη”, κατέληξε η Ρωσίδα διπλωμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.