ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 4 νεκροί από τον κυκλώνα «Φρέντι» (βίντεο)

Περισσότεροι από 16.600 άνθρωποι επλήγησαν και πάνω από 6.750 σπίτια υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν

Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 4 νεκροί από τον κυκλώνα «Φρέντι» (βίντεο)

Τον θάνατο τουλάχιστον 4 ανθρώπων προκάλεσε ο ισχυρός τροπικός κυκλώνας «Φρέντι», ο οποίος έπληξε χθες Τρίτη το βράδυ τις ακτές του νησιού του Ινδικού ωκεανού σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό.

Ο «Φρέντι» έφτασε στο ανατολικό τμήμα της χώρας, στην πόλη Μαναντζάρι χθες Τρίτη το απόγευμα, προτού συνεχίσει την πορεία του προς τα δυτικά.

Η παράκτια αυτή πόλη, με 25.000 κατοίκους, είχε καταστραφεί εν μέρει πέρυσι από τον κυκλώνα Μπατσιράι, ο οποίος είχε κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 135 ανθρώπους.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από το πέρασμα του Φρέντι, σύμφωνα με πρώτο απολογισμό του Εθνικού Γραφείου Διαχείρισης Κινδύνων και Καταστροφών (BNGRC), το οποίο δεν έχει καταγράψει προς το παρόν κανέναν αγνοούμενο.

Περισσότεροι από 16.600 άνθρωποι επλήγησαν, περισσότερα από 6.750 σπίτια υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν, ενώ ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί το συνολικό εύρος των καταστροφών.

Η Μαδαγασκάρη είναι παράλληλα αντιμέτωπη εδώ και μήνες με ακραία ξηρασία, η οποία πλήττει μια τεράστια περιοχή στον νότο και έχει προκαλέσει οξύ υποσιτισμό στους κατοίκους.

Καμιά δεκαριά καταιγίδες ή κυκλώνες πλήττουν κάθε χρόνο τον νοτιοδυτικό Ινδικό ωκεανό στη διάρκεια της εποχής των κυκλώνων, από τον Νοέμβριο ως τον Απρίλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.