Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ«...

Μακελειό με εκλογικά κίνητρα στην Κολομβία: «Γάζωσαν» τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στην Κούκουτα

Μέχρι στιγμής, 4 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους

Μακελειό με εκλογικά κίνητρα στην Κολομβία: «Γάζωσαν» τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στην Κούκουτα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Κούκουτα στη βορειοανατολική Κολομβία, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από ένοπλη επίθεση, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (03/05), όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας ατόμων που βρίσκονταν σε κατάστημα της πόλης.

Οι παρευρισκόμενοι κάθονταν σε τραπέζι και κατανάλωναν ποτά, όταν δέχθηκαν τα πυρά.

«Δυστυχώς, επιβεβαιώνουμε τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων», δήλωσε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ρικάρδο Κόντε, επιβεβαιώνοντας τον τραγικό απολογισμό.

Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται ο Γουίλιαμ Λόπες, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου συνοικίας της Κούκουτα, πόλης που βρίσκεται στα σύνορα με τη Βενεζουέλα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν άμεσα το σημείο και μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.

Η επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στην Κολομβία εντείνεται ενόψει των προεδρικών εκλογών της 31ης Μαΐου, ενώ σύμφωνα με το INDEPAZ, τουλάχιστον 53 κοινωνικοί ηγέτες και τοπικοί αιρετοί έχουν δολοφονηθεί από την αρχή του έτους.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.