ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μακελειό στη Μόσχα: Εκκενώθηκαν 10 εμπορικά κέντρα – Δέχονται απειλές για βόμβα

Η Μόσχα έχει δει μια σειρά από ψεύτικες απειλές για βόμβες από τον Νοέμβριο του 2019

Μακελειό στη Μόσχα: Εκκενώθηκαν 10 εμπορικά κέντρα – Δέχονται απειλές για βόμβα

Καλά καλά δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος που έχει προκαλέσει το μακελειό στο συναυλιακό κέντρο της Μόσχας και σήμερα εκκενώθηκαν 10 εμπορικά κέντρα καθώς δέχονται απειλές για βόμβες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Μόσχας, απομακρύνθηκαν άνθρωποι μετά από απειλές για βόμβες, σε δέκα εμπορικά κέντρα της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Σήμερα, απειλές για βόμβες ήρθαν σε περίπου δέκα εμπορικά κέντρα. Οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν από τα περισσότερα από αυτά. Τα κτίρια ερευνώνται», είπε.

Αρκετά εμπορικά κέντρα έχουν ήδη ελεγχθεί και έχουν ξαναρχίσει τη λειτουργία τους.

Η Μόσχα έχει δει μια σειρά από ψεύτικες απειλές για βόμβες από τον Νοέμβριο του 2019, με απειλές σε σχολεία, δικαστήρια, εμπορικά κέντρα, καταστήματα και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από άγνωστα άτομα μέσω email.

Ωστόσο όλες αποδείχθηκαν φάρσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.