ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μανχάταν: Οδηγός χτυπούσε το άλογο άμαξας που κατέρρευσε στο δρόμο – «Έβραζαν» οι περαστικοί (βίντεο)

«Αν σε χτυπήσω εγώ έτσι, αδερφέ;»

Μανχάταν: Οδηγός χτυπούσε το άλογο άμαξας που κατέρρευσε στο δρόμο – «Έβραζαν» οι περαστικοί (βίντεο)

Ένα εξαντλημένο άλογο άμαξας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής στο Μανχάταν, με τον οδηγό του να το χτυπάει επανειλημμένα για να σηκωθεί και τους περαστικούς να εξαγριώνονται με το θέαμα.

«Σήκω! Σήκω! Σήκω! Έλα, σήκω», πρόσταξε ο οδηγός το ζώο χτυπώντας το στην 9η Λεωφόρο, με το άλογο να έχει καταρρεύσει και να βρίσκεται στην άσφαλτο μη μπορώντας να σηκωθεί.

Ο κόσμος ενοχλήθηκε από το μαστίγωμα, με έναν περαστικό να λέει στον οδηγό της άμαξας: «Κι αν σε χτυπήσω έτσι, αδερφέ;», ενώ μια γυναίκα τον παρακαλούσε: «σταμάτα να το χτυπάς».

«Προσπαθώ να τον σηκώσω, εντάξει», απάντησε ο οδηγός, καθώς χτυπούσε το άτυχο ζώο.

Το άλογο στη συνέχεια ξάπλωσε στο πλάι και ακούμπησε το κεφάλι του στο δρόμο, καθώς ο οδηγός αφαιρούσε την άμαξα του με τη βοήθεια ενός πεζού.

Μια ομάδα αστυνομικών έφτασε στη συνέχεια και μαγνητοσκοπήθηκε να ρίχνει στο άλογο νερό και τελικά να το σηκώσει στα πόδια του μετά από περισσότερο από μία ώρα.

Στη συνέχεια, η έφιππη μονάδα του NYPD μετέφερε το ζώο σε άγνωστη τοποθεσία για θεραπεία, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Είδα το άλογο να καταρρέει. Προφανώς ήταν υποσιτισμένος, αφυδατωμένος, πεινασμένος. Ο τύπος άρχισε να μαστιγώνει το άλογό του και να του λέει να σηκωθεί ξανά αντί να του δώσει νερό», είπε ένας οδηγός ταξί στη NYP.

Το άλογο προσπάθησε να σηκωθεί περίπου 10 φορές και συνέχισε να καταρρέει, προτού η αστυνομία κάνει ένεση αδρεναλίνης.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι το άλογο αιμορραγούσε από το γόνατο και μια τουρίστρια είπε ότι το άλογο υπέφερε από εξάντληση από τη ζέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.