Μανχάταν: Πυροσβέστης έσωζε εγκλωβισμένους σε τροχαίο και καταπλακώθηκε από ένα SUV (βίντεο)

 Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με σπασμένο το μηριαίο οστό

Μανχάταν: Πυροσβέστης έσωζε εγκλωβισμένους σε τροχαίο και καταπλακώθηκε από ένα SUV (βίντεο)

Μία θηριώδης BMW καταπλάκωσε το πόδι ενός πυροσβέστη της Νέας Υόρκης, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει στη σύγκρουση δύο οχημάτων που είχε προηγηθεί. Ο πυροσβέστης, Ράιαν Γουαρνοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με σπασμένο το μηριαίο οστό.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Μανχάταν. Πυροσβέστες προσπαθούσαν να σταθεροποιήσουν την μαύρη BMW (που βρισκόταν από πάνω από το άλλο αυτοκίνητο) και να απομακρύνουν τους επιβάτες που βρισκόταν μέσα και στα δυο οχήματα.

Ξαφνικά, ένας οδηγός πάτησε το γκάζι. Αυτό οδήγησε στο να χαθεί η ισορροπία του πάνω αυτοκινήτου και να πέσει και να πλακώσει τον Ράιαν Γουάρνοκ στο πόδι.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την αρχική σύγκρουση

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν κάτω από την BMW, Μάθιου Γουάν, είπε στην DailyMail:

«Η γυναίκα μου και εγώ σταματήσαμε στο φανάρι και ξαφνικά νιώσαμε την πρόσκρουση και είδαμε ένα αυτοκίνητο να οδηγεί πλάι στο δικό μας». 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως παρά τον βαρύ τραυματισμό του, ο πυροσβέστης ήθελε να βοηθήσει να απεγκλωβιστούν όλοι οι επιβαίνοντες, σαν πραγματικός ήρωας.

«Όταν τον έβγαλαν έξω, σίγουρα πονούσε, απλά έπιανε το πόδι του, πονούσε, αλλά όλοι τον χειροκρότησαν, τον επευφημούσαν όταν ήταν στο δρόμο για το ασθενοφόρο επειδή ήταν αληθινός ήρωας. Αυτός είναι ένας πραγματικός ήρωας της Νέας Υόρκης», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις την περασμένη Τρίτη, ο Ράιαν Γουαρνοκ ήταν μεταξύ των πυροσβεστών που έσωσαν μια ομάδα 13 Κολομβιανών τουριστών μετά την ανατροπή του σκάφους τους στον ποταμό Χάντσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.