ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μας προκαλεί ακόμα και η ανύπαρκτη Λιβύη: «Θα απαντήσουμε στην Ελλάδα» λέει η τουρκόφιλη ΥΠΕΞ για το επεισόδιο με Δένδια

Μετά την πρωινή άρνηση να δεχτεί τον Έλληνα ΥΠΕΞ

Μας προκαλεί ακόμα και η ανύπαρκτη Λιβύη: «Θα απαντήσουμε στην Ελλάδα» λέει η τουρκόφιλη ΥΠΕΞ για το επεισόδιο με Δένδια

Το Υπουργείο Εξωτερικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης στη Λιβύη (που έχει εξελιχθεί σε τουρκικό προτεκτοράτο) εξέφρασε την… ενόχληση και δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια να μην επισκεφτεί την Τρίπολη, με την Τρίπολη να αναφέρει ότι «καταδικάζει αυτή την ενέργεια» και μάλιστα έφτασε σε σημείο να απειλεί!

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στη Λιβύη:

«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έφτασε στην Τρίπολη αλλά αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και αποφάσισε να φύγει λίγο αργότερα. Η υπουργός Εξωτερικών μας Νάιλα αλ Μανγκούς περίμενε να τον χαιρετήσει. Καταδικάζουμε αυτή τη στάση και θα απαντήσουμε».

Το υπουργείο εξωτερικών χαρακτήρισε «ανώριμες» τις πολιτικές της Ελλάδας απέναντι στη Λιβύη και υποσχέθηκε να λάβει τα κατάλληλα διπλωματικά μέτρα για τη διατήρηση της κυριαρχίας της χώρας.

Αρχικά η Τρίπολη δεν ήταν στο πρόγραμμα του ταξιδιού του κ. Δένδια στη Λιβύη. Όμως, πηγές του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν πως, την παραμονή της επίσκεψης, ο Μένφι είχε ζητήσει να μεταβεί ο υπουργός και στην Τρίπολη για συνάντηση μαζί του. Η συνάντηση προγραμματίστηκε με την προϋπόθεση να δει μόνο αυτόν και να μην παραβρίσκεται κανείς άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, περίμενε η υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης Νάιλα Μανγκούς, με τον υπουργό να αποφασίζει να αναχωρήσει χωρίς να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.