ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ματίνα Παγώνη: Αυτός είναι ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος έχει τόσο πρησμένα χέρια

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε τα αίτια που μπορεί να έχουν προκαλέσει το πρήξιμο

Ματίνα Παγώνη: Αυτός είναι ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος έχει τόσο πρησμένα χέρια

Φωτογραφίες που δείχνουν τα χέρια του βασιλιά Καρόλου να είναι εξαιρετικά πρησμένα σχολίασε η Ματίνα Παγώνη, στο πλαίσιο εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες, δεν είναι πρησμένα μόνο τα χέρια, αλλά και τα πόδια του βασιλιά Καρόλου. «Αυτά είναι οιδήματα, που μπορεί να είναι οι αιτίες πολύ απλές και να είναι και πιο σοβαρές», είπε.

Εξηγώντας περαιτέρω σημείωσε ότι «έχει κάνει οιδήματα γιατί έχει κατακράτηση υγρών, η πιο απλή αιτία μπορεί να είναι από αφυδάτωση, καθώς αυτές τις μέρες ήταν ταλαιπωρημένος, δε θα έπινε νερό».

Και συνέχισε: «Δεύτερη αιτία μπορεί να είναι υψηλά επίπεδα νατρίου, μπορεί να παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή να του προκαλεί κατακράτηση των υγρών, μπορεί να έχει υψηλό σάκχαρο οπότε και αυτό κάνει κατακράτηση και δημιουργεί οιδήματα ή να έχει κάποιο πρόβλημα σε κάποια όργανα. Αλλά εμείς επειδή δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτές τις καταστάσεις, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ανέφερε ότι οι γιατροί του νέου βασιλιά, αφού κάνουν εξετάσεις για να δουν την αιτία, αν είναι κάτι απλό, θα συστήσουν να πίνει πολλά νερά και ίσως του χορηγήσουν κάποιο διουρητικό φάρμακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.