ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με εντολή Τ.Μπάιντεν υψώνεται φράχτης γύρω από το Καπιτώλιο – Στα σύνορα ζητά να σταματήσει η ανέγερση

Προκλητική κίνηση αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ

Με εντολή Τ.Μπάιντεν υψώνεται φράχτης γύρω από το Καπιτώλιο – Στα σύνορα ζητά να σταματήσει η ανέγερση

«Βάζουν φράχτη γύρω από τον Μπάιντεν και όχι στα σύνορά μας». Έτσι περιέγραψε παρουσιαστής του Fox News μία θλιβερή εικόνα από την Ουάσινγκτον, λίγο πριν ξεκινήσει μία ομιλία-διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν.

Στο Fox News πολύ εύστοχα μίλησαν για «ένα απαίσιο/μοχθηρό σύμβολο που στιγματίζει τους μισούς επικίνδυνους (πολίτες) της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πράγματι, τα πλάνα με ένα ψηλό τείχος γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρούν το σημείο, τη στιγμή που στα νότια σύνορα περνούν ανενόχλητοι αλλοδαποί, ήταν το λιγότερο ενοχλητικά στο «μάτι»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.