ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ρουμανία!

Αντιδρούν στις κυβερνητικές πιέσεις της πράσινης μετάβασης

Μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ρουμανία!

Ο αγροτικός κόσμος της Ευρώπης διαμαρτύρεται κι εκφράζει φόβους ότι θα λειτουργήσει σαν «αποδιοπομπαίος τράγος» στην διαδικασία προώθησης προς την πράσινη μετάβαση.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα μπλόκα ανά την Γηραιά Ήπειρο έκαναν ήδη την εμφάνισή τους, ως μέτρο πίεσης των απανταχού (Ευρωπαίων) αγροτών προς τις κυβερνήσεις των χωρών τους.

Τα αιτήματά τους, οι θέσεις, οι προτάσεις που πέφτουν το τραπέζι και ένας κύκλος διαπραγματεύσεων που δεν δείχνει να κλείνει. Με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό συνολικά ως επίπτωση στην αγορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, όλες αυτές οι εξελίξεις δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την χώρα μας, με τους Έλληνες αγρότες να ζεσταίνουν μηχανές για αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συνάμα έτοιμους να βάλουν χειρόφρενο, στους δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.