ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μεγάλη Βρετάνια: Η σπάνια νόσος που κάνει μια τετράχρονη να τρώει τοίχους και καναπέδες

Η μικρή Γουίντερ πρέπει να είναι υπό διαρκή επίβλεψη

Μεγάλη Βρετάνια: Η σπάνια νόσος που κάνει μια τετράχρονη να τρώει τοίχους και καναπέδες

Από το σύνδρομο Πίκα πάσχει η τετράχρονη Γουίντερ που την έχει κάνει να τρώει τοίχους και καναπές, με την μητέρα της να αγωνιά για εκείνη καθημερινά.

Η μικρή Γουίντερ βρίκσεται υπό διαρκή επίβλεψη καθώς καταναλώνει αντικείμενα τα οποία μπορεί να αποβούν άκρως επιβλαβή για την υγεία της.

Μάλιστα, το σύνδρομο Πίκα ονομάζεται και αλλιώς αλλοτριοφαγία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όποιο άτομο πάσχει από αυτό το σύνδρομο να θέλει να καταναλώνει μη βιώσιμα αντικείμενα.

Η μητέρα της ανησυχεί πολύ για τη ζωή της αναφέροντας απεγνωσμένη:

«Τρώει κυριολεπτικά όλο το σπίτι. Αγόρασα έναν ολοκαίνουριο καναπέ, από τον οποίο έφαγε ολόκληρα κομμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γκρινιάζει με το κανονικό φαγητό, όμως τρώει με ευχαρίστηση ένα σφουγγάρι. Μια φορά είχε σπάσει οκτώ κορνίζες και προσπάθησε να φάει τα γυαλιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει κάτι κακό, γιατί την παρακολουθούμε διαρκώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.