ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μεγάλη Βρετανία: Βουλευτής «πήρε» έναν υπνάκο στη «Βουλή των Λόρδων» και μετά δεν τον άφησαν να μιλήσει (φώτο)

 «Συγγνώμη; Δεν κοιμόμουν... » απάντησε ο βουλευτής

Μεγάλη Βρετανία: Βουλευτής «πήρε» έναν υπνάκο στη «Βουλή των Λόρδων» και μετά δεν τον άφησαν να μιλήσει (φώτο)

Ο 79χρονο Άντονι Γιανγκ, βουλευτής των Εργατικών είπε να πάρει έναν… υπνάκο κατά τη διάρκεια ομιλίας υπουργού στη «Βουλή των Λόρδων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Daily Mail όταν ξύπνησε ήθελε να πάρει το λόγο για να πει την δική του γνώμη επί του θέματος για το οποίο γινόταν η συνεδρίαση.  Και ας μην είχε ακούσει και… πολλά πριν μιας και κοιμόταν βαθιά.

Ωστόσο όχι μόνο δεν έλαβε το λόγο αλλά έκατσε στη θέση του μιας και η λαίδη Μπλούμφιλντ του Hinton Waldrist του είπε ότι «κοιμόταν βαθιά» καθ΄ολη τη διάρκεια της ομιλίας της υπουργού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρέμβει στη συζήτηση.

Μάλιστα όπως ανέφερε χρειάστηκε να καλέσει στην αίθουσα έναν θυρωρό με σκοπό ο τελευταίος να ξυπνήσει τον βουλευτή των Εργατικών.

«Συγγνώμη, αλλά ο ευγενής λόρδος κοιμόταν βαθιά για όλη τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση καθώς δεν άκουσε την ομιλία του υπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Συγγνώμη; Δεν κοιμόμουν… », ανταπάντησε ο βουλευτής. Τότε η λαίδη του είπε πως «έπρεπε να στείλω τον θυρωρό για να σας ξυπνήσει, χάσατε την ευκαιρία να ακούσετε αλλά και να μιλήσετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βουλευτής παίρνει έναν υπνάκο στο Γουέστμινιστερ. Τα τελευταία χρόνια αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί με τον Λόρδο Τζορτζ Φουλκς, με τον βουλευτή των Συντηρητικών Σερ Ντέσμοντ Σουέιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.