Μέγκαν Μαρκλ: «Είμαι περήφανη που γνώρισα την βασίλισσα Ελισάβετ»

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Ευρώπη όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

Μέγκαν Μαρκλ: «Είμαι περήφανη που γνώρισα την βασίλισσα Ελισάβετ»

Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε σήμερα μια νέα συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Variety, όπου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι ο θάνατός της και οι συνέπειες του ήταν «περίπλοκα» θέματα για τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά εκείνος παραμένει «πάντα αισιόδοξος».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Ευρώπη όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, γεγονός που έκανε πιο άμεση την άφιξη τους στην Βρετανία.

Εν μέσω ισχυρισμών ότι αυτή και ο Χάρι έχουν βάλει σκοπό να βλάψουν τη βασιλική οικογένεια από τότε που μετακόμισαν το 2020 στις ΗΠΑ, η Μέγκαν είπε στο περιοδικό ότι «η σχέση τους με τη βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα ζεστή».

Όσον αφορά την παραμονή τους στη Βρετανία για την κηδεία της Βασίλισσας η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε: «Υπήρξε μια τέτοια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης εκεί. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο».


Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος από τη βασιλική οικογένεια την είδηση του θανάτου της βασίλισσας τόνισε: «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή».

Η Δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε επίσης τυχερή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «παράδειγμα γυναίκας ηγέτη». Σημείωσε μάλιστα ότι: «νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω».

Παράλληλα, σήμερα είπε ότι αυτή και ο Χάρι είναι «αισιόδοξοι» για το μέλλον και θέλουν να περιτριγυρίζονται από οικογένεια και φίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.