ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεξικό: Κροκόδειλος άρπαξε το πόδι μεθυσμένου άνδρα που του πετούσε πέτρες (βίντεο)

Με «αστραπιαία» κίνηση

Μεξικό: Κροκόδειλος άρπαξε το πόδι μεθυσμένου άνδρα που του πετούσε πέτρες (βίντεο)

Την τύχη του προκάλεσε ένας μεθυσμένος άνδρας στο Μεξικό, ο οποίος λίγο έλειψε να πέσει θύμα κροκόδειλου. Ο άνδρας που τα είχε… τσούξει λίγο παραπάνω, προκαλούσε τον θηλυκό κροκόδειλο που βρισκόταν κοντά στη φωλιά των αυγών του σε μια λιμνοθάλασσα της πολιτείας Ταμπάσκο.

Ο άνδρας είχε πλησιάσει κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο κροκόδειλος με τα αυγά του και πετούσε πέτρες. Τότε ο κροκόδειλος με μια απότομη κίνηση άρπαξε με το στόμα του το πόδι του και προσπάθησε να τον τραβήξει προς την λίμνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

Δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά ο κροκόδειλος τραυμάτισε τον μεθυσμένο άνδρα, αλλά μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είπαν ότι κατάφερε να φύγει μόνος του. «Το άτομο που δέχθηκε επίθεση πετούσε πέτρες στον κροκόδειλο και ήταν μεθυσμένος», είπε ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας. «Αυτά τα ζώα βρίσκονται σε στάδιο αναπαραγωγής. Είχε τα αυγά του εκεί, ένιωσε απειλή και αντέδρασε», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.