ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μεξικό: Viral οι έξαλλοι πανηγυρισμοί οπαδού που έδειξε το στήθος της σε όλο το γήπεδο! (βίντεο)

Κάποιοι οπαδοί την πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί της

Μεξικό: Viral οι έξαλλοι πανηγυρισμοί οπαδού που έδειξε το στήθος της σε όλο το γήπεδο! (βίντεο)

Viral έγινε νεαρή οπαδός της Τίγκρες, με τους έξαλλους πανηγυρισμούς της να κάνουν το γύρο το κόσμου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, καταγράφεται μια οπαδός στο Μεξικό, να πανηγυρίζει γκολ της Τίγκρες στην εξέδρα, δείχνοντας το στήθος της.

Το hashtag #GirlsGoneWild στο Twitter «πήρε φωτιά» μετά από την τολμηρή κίνηση της συγκεκριμένης γυναίκας, στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τίγκρες με την Πατσούκα, στο Nuevo Leon.

Η Τίγκρες κέρδισε με 1-0 τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στις 14/10, επικρατώντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88′.

Πάνω στη χαρά της, μια οπαδός έγινε viral αφού έδειξε το στήθος της σε ολόκληρο το στάδιο για να πανηγυρίσει το νικητήριο γκολ της ομάδας της.

Μάλιστα, η οπαδός όχι μόνο έδειξε το στήθος της, «γιορτάζοντας» το γκολ του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, αλλά επέτρεψε σε κάποιους που την πλησίασαν, να φωτογραφηθούν στο πλάι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.