Μεθυσμένος Βρετανός πέταξε κάτω τη γυναίκα του και χτύπησε με μπουνιές τους δύο υπαλλήλους του αεροδρομίου

Τους είπαν ότι δεν θα επιβιβαστούν στην πτήση για Αλικάντε επειδή είναι μεθυσμένοι και έγινε… το έλα να δεις

Μεθυσμένος Βρετανός πέταξε κάτω τη γυναίκα του και χτύπησε με μπουνιές τους δύο υπαλλήλους του αεροδρομίου

Η κατάσταση στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου (και όχι μόνο) είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Η έλλειψη προσωπικού, οι καθυστερήσεις στις πτήσεις και οι αναβολές, καθώς επίσης και το χάος με τις αποσκευές αποτελούν πλέον καθημερινότητα και συχνά η κατάσταση ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, στο Μπρίστολ της Αγγλίας, οι υπάλληλοι αρνήθηκαν την επιβίβαση σε ένα ζευγάρι για πτήση της EasyJet για Αλικάντε, καθώς διέγνωσαν πως ήταν μεθυσμένοι, κάτι που φαίνεται να επιβεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα, με τα χέρια σηκωμένα είναι αρχικά μπροστά από τους υπαλλήλους, που τους έχουν απαγορεύσει την είσοδο, φωνάζοντας και βρίζοντας τους, ενώ τους πέταξε και το boarding pass. Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο άντρας. Με μία σπρωξιά πέταξε κάτω στο πάτωμα τη γυναίκα και χτύπησε με μπουνιές τους δύο υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια επικράτησε η λογική και η αντίδραση των ψυχραιμότερων, αν και το μεθυσμένο ζευγάρι δεν γλίτωσε τη σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.