ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μιλάνο: Έξι νεκροί από φωτιά σε οίκο ευγηρίας – Πάνω από 80 τραυματίες

Η φωτιά εκδηλώθηκε περί τις 02:20 και η πυροσβεστική συνεχίζει να επιχειρεί επιτόπου

Μιλάνο: Έξι νεκροί από φωτιά σε οίκο ευγηρίας – Πάνω από 80 τραυματίες

Την τελευταία τους πνοή άφησαν έξι άνθρωποι και άλλοι ογδόντα και πλέον τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας του Μιλάνου, μεταδίδουν ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το δημόσιο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η φωτιά εκδηλώθηκε περί τις 02:20 και η πυροσβεστική συνεχίζει να επιχειρεί επιτόπου.

Το πρακτορείο ειδήσεων AGI μεταδίδει επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ότι 81 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω Τwitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.