Η γυναίκα μίλησε στη βρετανική «Daily Mail»

Η μητέρα του δράστη της δολοφονίας των 19 μαθητών και 2 δασκάλων σε σχολείο του Τέξας είπε ότι ο γιος της «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος». Η μητέρα του, Αντριάνα Ρέγιες, είπε επίσης ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο μακελάρης του Τέξας «δεν είχε πολλούς φίλους», είπε η μητέρα του
Δήλωσε, πάντως, ότι ο γιος της, Σαλβαδόρ Ράμος, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση εκείνης με τον γιο της.

Η Αντριάνα Ρέγιες μίλησε στην «Daily Mail» από το νοσοκομείο όπου η μητέρα της, η γιαγιά του δράστη της επίθεσης, νοσηλεύεται ακόμη για τα τραύματα που υπέστη αφού ο εγγονός της την πυροβόλησε.

Μητέρα του δράστη της επίθεσης στο Τέξας: Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα από το Σαν Αντόνιο, η Ρέγιες είπε: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε».

«Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανέναν ρόλο σε αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του, προσθέτοντας: «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».