ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόνο με «εμπιστοσύνη» θα δοθούν οι τίτλοι για Άρτσι και Λίλιμπετ από βασιλιά Κάρολο

Ο Κάρολος έχει θέσει έναν όρο προκειμένου να δοθούν οι τίτλοι στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Μόνο με «εμπιστοσύνη» θα δοθούν οι τίτλοι για Άρτσι και Λίλιμπετ από βασιλιά Κάρολο

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον θάνατο της βασίλισσας Eλισάβετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Άρτσι και η Λίλιμπετ δικαιούνται αυτομάτως να είναι πρίγκιπας/πριγκίπισσα τώρα που ο Κάρολος είναι βασιλιάς αν και κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί, όπως αποτυπώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οικογένειας.

Ωστόσο, οι νέοι τίτλοι του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Μια βασιλική πηγή δήλωσε:

«Το γεγονός ότι [τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ] δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους – αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι η εμπιστοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.