ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Μονοπάτι του τρόμου»: Λεωφορείο «ακροβατεί» σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου (βίντεο)

Οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο Twitter ο οδηγός

«Μονοπάτι του τρόμου»: Λεωφορείο «ακροβατεί» σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου (βίντεο)

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ένας οδηγός λεωφορείου ο οποίος διέσχισε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους τoυ πλανήτη.

Στις στενές λωρίδες χωμάτινων δρόμων που πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος συγκαταλέγεται και το «μονοπάτι του τρόμου» στην Ομόσπονδη Πολιτεία της Ινδίας Χιματσάλ Πραντές, ανάμεσα στις πόλεις Chamba και Κillar.

Ένας οδηγός λεωφορείου ωστόσο, επιχείρησε κάτι ασύλληπτο:

Με τους τροχούς του αυτοκινήτου του να αιωρούνται στα 4.420 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και τους γιγαντιαίους βράχους να χάσκουν πάνω από την οροφή του οχήματος διέσχισε τον χωμάτινο δρόμο, ενώ δεν δίστασε να περάσει και μέσα από έναν… καταρράκτη.

Η κίνηση του λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού καταγράφηκε σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Μερικοί έσπευσαν να αποδώσουν τα εύσημα στον οδηγό για τις ικανότητές του πίσω από το τιμόνι.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την απόφαση του οδηγού να διασχίσει τον συγκεκριμένο χωματόδρομο, την ίδια που εξαπέλυσαν τα βέλη τους στις αρμόδιες αρχές για την κατάσταση των δρόμων στη χώρα.

«Αυτό δεν είναι θάρρος. Αυτό είναι τάση αυτοκτονίας. Καλύτερα να κατασκευάσετε ασφαλέστερους δρόμους», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του twitter, με κάποιον άλλον να αναφέρει ότι όσο έμπειρος και αν είναι ο συγκεκριμένος οδηγός, κανείς δεν θα έπρεπε να ρισκάρει τη ζωή του μπαίνοντας σε αυτό το λεωφορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.