ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουσουλμάνος μποξέρ κλωτσά κοπέλα γιατί ήταν «απρεπώς ντυμένη» και τον σακατεύουν οι Ρώσοι θεατές! (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Μουσουλμάνος μποξέρ κλωτσά κοπέλα γιατί ήταν «απρεπώς ντυμένη» και τον σακατεύουν οι Ρώσοι θεατές! (βίντεο)

Μαχητής του MMA  τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό, αφού επιτέθηκε σε ένα ring girl πριν από έναν αγώνα.

Ο Ιρανός αγωνιζόταν στην προώθηση του πρωταθλήματος σκληρής μάχης όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό, αναφέρει η Sun.

Λίγες στιγμές πριν από την έναρξη του αγώνα, ένα κορίτσι με το όνομα Μαρία μπήκε στο κλουβί για να δώσει σήμα ότι ο πρώτος γύρος ξεκινούσε.

Καθώς του γύρισε την πλάτη για να φύγει από το κλουβί, ο πυγμάχος την κλώτσησε. Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε, με τον Ιρανό να έχει αντίπαλο του έναν Ρώσο πυγμάχο.

Ο Ρώσος τον έβγαλε νοκ άουτ με λίγο περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα να απομένουν στον πρώτο γύρο. Ο Ρώσος απομακρύνθηκε προς την ομάδα του μετά τη νίκη του, και δέχθηκε επίθεση από τον Ιρανό, ο οποίος τον χτύπησε από πίσω.

Τότε ο Ιρανός πυγμάχος δέχθηκε επίθεση από τους Ρώσους θεατές.

Μετά τον αγώνα, ο Ιρανός πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει συγγνώμη από το κορίτσι του ρινγκ.

«Γεια σε όλους. Αυτό είναι για τη Μαρία. Δεν έκανα σωστά μαζί της», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.