ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 23 άνθρωποι πνίγηκαν από βύθιση πλοίου σε ποταμό

Στα θύματα περιλαμβάνονται πολλές γυναίκες και παιδιά

Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 23 άνθρωποι πνίγηκαν από βύθιση πλοίου σε ποταμό

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες άλλοι αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός πλοίου σε ποταμό του Μπαγκλαντές.

Στα θύματα περιλαμβάνονται πολλές γυναίκες και παιδιά, ανέφερε ο Τζαχουρούλ Ισλάμ, ο περιφερειακός διοικητής της επαρχίας Παντσαγκάρ, όπου έγινε το ναυάγιο.

«Η επιχείρηση διάσωσης των αγνοουμένων, με τη συμμετοχή πυροσβεστών και δυτών, συνεχίζεται», πρόσθεσε.

Ο Ισλάμ είπε ότι δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων. Επιβάτες που διασώθηκαν είπαν όμως ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι.

Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο της ζωή τους σε ναυτικά δυστυχήματα στο Μπαγκλαντές, μια χώρα με εκτεταμένη υδάτινο δίκτυο αλλά χωρίς αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάιο, τουλάχιστον 26 άνθρωποι πνίγηκαν όταν ένα υπερπλήρες ταχύπλοο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε άμμο και βυθίστηκε στον ποταμό Πάντμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.